Bill Clinton në Prishtinë - Bota Sot
E enjte, 27 qershor 2019
  • Bill Clinton në Prishtinë

    Ish presidenti amerikan, Bill Clinton, po qëndron në Kosovë, për 20 vjetorin e çlirimit. Gjatë qëndrimit në Prishtinë, ai është takuar me krerët e shtetit, ku dhe është dekoruar me medaljen Urdhri i Lirisë./BS/