Përjetësisht falënderues - Bota Sot
E mërkurë, 26 qershor 2019
  • Përjetësisht falënderues

    Sot është kremtuar 20 vjetori i çlirimit të Kosovës, 20 vjet pas ndërhyrjes së NATO-s. Në këtë imazh janë ish presidenti amerikan Bill Clinton dhe ish sekretarja amerikane, Madeleine Albright. Kosova ka falënderuar ata për çlirimin e Kosovës, duke u qenë përjetësisht mirënjohës./BS/