Në mes të shkretëtirës - Bota Sot
E diel, 21 korrik 2019
  • Në mes të shkretëtirës

    Në këtë imazh shihet një  lule e cila ka mbirë në një peizazh të thatë në tokën Navajo Nation në qytetin e Gallup, New Mexico, SHBA. Rezervimi përbëhet nga një zonë prej 27,000 kilometrash në shkretëtirë dhe fusha të larta. Fotografia është realizuar nga Spencer Platt/Getty Images, e publikuar tek The Guardian./BS/