Bjeshka e Brodit - Bota Sot
E premte, 19 korrik 2019
  • Bjeshka e Brodit

    Ky imazh është shkëputur nga udhëtimi i bjeshkatarëve Hiking Njeri, në bjeshkën e Zllipotokut dhe Shutman në Brod të Dragashit. Pamja është vërtetë mahnitëse./BS