Freski dhe bukuri në Rugovë - Bota Sot
E diel, 21 korrik 2019
  • Freski dhe bukuri në Rugovë

    Rugova njihet si vend turistik në Kosovë, ku njerëzit shkojnë për të pushuar dhe për të shijuar bukuritë e saj. Në këtë imazh të publikuar nga Hiking Njeri, ju sjellim pak freski dhe bukuri nga Rugova e mrekullueshme./BS/