Shpërthimi oval - Bota Sot
E diel, 21 korrik 2019
  • Shpërthimi oval

    Vullkani Raikoke shpërthen në Ishujt Kuril pranë Gadishullit të Kamçatikut, Rusi. Ishulli i vogël, në formë ovale, shpërtheu më së fundi në vitin 1924 dhe në vitin 1778. Fotografia: Joshua Stevens / AFP / Getty./BS