Në maje - Bota Sot
E premte, 19 korrik 2019
  • Në maje

    Ecja e parë verore në Hajlën e Vranocit, nga ekipi i Hinking Njerit. Ata vizituan Majën e Dromodolit 2120 m dhe Majën e Hajlës 2403 m. Natyra në këtë pjesë lulëzonte në maksimum. Fotoja u publikua nga Hiking Njeri./BS