Kur kositen livadhet në Marec - Bota Sot
E premte, 19 korrik 2019
  • Kur kositen livadhet në Marec

    Një foto është publikuar në rrjetet sociale nga kositja e livadheve në fshatin Marec të komunës së Prishtinës.

    Në mesin e tyre edhe një 87 vjeqar.

    Marec tuj kosit livadhin (Hysen Makolli 87 vjeqari)Nazmi Ismajli dhe Nexhmedin Korqa-Marec”./BS