Pas stuhisë - Bota Sot
E hënë, 26 gusht 2019
  • Pas stuhisë

    Dy gra qëndrojnë në mesin e karrigeve të dëmtuara dhe mbeturinave pas stuhive të rënda në plazhin e fshatit Nea Plagia, Greqi. Fotografia nga Alkis Konstantinidis, Reauters./BS