Thatësia e verës - Bota Sot
E enjte, 17 tetor 2019
  • Thatësia e verës

    Një pamje ajrore e urave dhe shiritave të rërës gjatë një thatësire vere në Montlouis-sur-Loire, Francë. Fotografia nga: Guillaume Souvant / AFP / Getty./BS