Loja e ragbit - Bota Sot
E martë, 22 tetor 2019
  • Loja e ragbit

    Një ekran tregon një përsëritje të ndeshjes së shtatëdhjetë të ragbit midis Kanadasë dhe Brazilit gjatë Lojërave Pan Amerikane në Lima, Peru. Fotografia nga: Moisés Castillo / AP./BS