Zjarri nën kontroll - Bota Sot
E mërkurë, 23 tetor 2019
  • Zjarri nën kontroll

    Instituti Brazilian për Mbrojtje të Mjedisit dhe Brime Natyrore, po përpiqet të kontrolloj pikat e nxehta gjatë një zjarri në Teharim Marmelos./BS