E mërkurë, 02 dhjetor 2020
  • Papa Francesku zbulon "Engjëjt e pavetëdijshëm"

    Papa Francesku merr pjesë në zbulimin e skulpturës të quajtur "Engjëjt e pavetëdijshëm", nga skulptori kanadez Timothy Schmalz që përshkruan një grup prej 140 migrantësh të kulturave të ndryshme dhe për periudha të ndryshme historike./Vatican Pool/Corbis via Getty/BS