E mërkurë, 02 dhjetor 2020
  • Parada ushtarake

    Anëtarët e milicisë dhe ushtarët e Ushtrisë Liblirimtare të Popullit (PLA) marshojnë përtej Sheshit Tiananmen gjatë një provë para një sfilate ushtarake që shënon 70 vjetorin e themelimit të Republikës Popullore të Kinës, në Ditën e saj Kombëtare në Pekin, Kinë. Fotografia është publikuar tek Zëri i Amerikës./BS/