E premte, 04 dhjetor 2020
  • Rugova e mahnitshme në vjeshtë

    Kosova njihet për bukuritë natyrore. E ndër to është edhe Rugova si atraksion për shumë njerëz. Gjatë vjeshtës, bukuria e saj sa vjen dhe bëhet më e bukur. Kjo shihet dhe në këtë imazh tek liqeni i madh në Rugovë, të realizuar nga Hiking Njeri./BS/