Bjeshkët e mahnitshme të Rugovës - Bota Sot
E shtunë, 14 dhjetor 2019
  • Bjeshkët e mahnitshme të Rugovës

    Kosova njihet për bukurinë e saj natyrore, me bjeshkët e mahnitshme. E në këtë imazh shihet bukuria që të lë pa frymë në Majën e Ujkut a.k.a Ahmici a.k.a Maja e Krelanit 2272m midis Kosovës dhe Malit të Zi. Maja e Ujkut gjendet rrëzë "Kërshit të Ujkut" dhe staneve të Krelanit në bjeshkën e Shtedimit në Rugovë. Fotografia është realizuar dhe publikuar nga Hiking Njeri./BS/