Maja e Krelanit - Bota Sot
E martë, 19 nëntor 2019
  • Maja e Krelanit

    Grupi i Hiking njeri kësaj radhe vizituan Majën e Krelanit, bukuri natyrore kjo në lartësinë prej 2272 metra. Kaq e bukur duket kjo pamje në stinën e vjeshtës. Maja e Ujkut gjendet rrënzë "Kërshit të Ujkut" dhe staneve të Krelanit në bjeshkën e Shtedimit në Rugovë./BS