Perëndimi magjik i diellit - Bota Sot
E martë, 12 nëntor 2019
  • Perëndimi magjik i diellit

    Dielli perëndon pas një lisi, derisa e bën qiellin të duket magjik dhe me shumë ngjyra, në Eagle, US.. Fotografia është realizuar nga Chris Dillmann/AP, e publikuar tek The Guardian./BS/