Zemra e maleve shqiptare - Bota Sot
E martë, 12 nëntor 2019
  • Zemra e maleve shqiptare

    Mali i Korabit, zemra e maleve shqiptare, i fotografuar dhe publikuar nga mediat shqiptare./BS