Bora zbardh Prishtinën - Bota Sot
E shtunë, 07 dhjetor 2019
  • Bora zbardh Prishtinën

    Bora e parë ka zbardhur kryeqytetin dhe pothuajse të gjitha qytetet kryesore të vendit. Në dhjetorin e festave, bora vetëm sa e hijeshon këtë periudhë. Kjo foto tregon borën në një zbukurim mbi bredhin në sheshin e kryeqytetit./BS/