E hënë, 25 janar 2021
  • Puna nga shtëpia

    “Nëse një shtet bën punë të mirë me testimet dhe “karantinë”, atëherë brenda 6-10 javëve ata do të shohin shumë pak raste të reja (të infektuara me C-19) dhe mund të hapen sërish”, - Bill Gates./BS