Viti i ri - Bota Sot
E diel, 31 maj 2020
  • Viti i ri

    Kamboxhia. Një grua bleu një buqetë lulesh në një market për shkak të festës së Vitit të Ri Khmer. Këtë vit ai po festohet ndërmjet datave 13-15 prill dhe ata mirëpresin vitin e ri.

    Fotografia: Mak Remissa/EPA/Bota sot