Piktura gjigande, mesazh pozitiv nga Zvicra - Bota Sot
E martë, 26 maj 2020
  • Piktura gjigande, mesazh pozitiv nga Zvicra

    Leysin, Zvicër-Një pikturë gjingande e artit tokësor e emëruar si Beyond Crisis nga artisti Saype. Punimi i këtij arti mbulon 3000 metra katrorë u prodhua me ngjyra biodegraduese nga pigmente natyrale si qymyr dhe shkumës. Artisti synon të dërgoj mesazhin e shpresës dhe pozitivitetit në botë për shkak të kohës së vështirë të pandemisë COVID-19./Bota sot