E premte, 26 shkurt 2021
  • Pranë detit

    Një grua dhe një fëmijë ulen pranë detit, në Barcelona, Spanjë. Fotografia është realizuar nga Emilio Morenatti/AP, e publikuar tek The Guardian./BS/