E premte, 26 shkurt 2021
  • Distanca në kinema

    Pragë, Republika Ҫeke- Shumica e audiencën kishi veshur maska mbrojtëse dhe ishin ulur larg duke respektuar masat e distancës sociale brenda një kinemaje, pasi qeveria hoqi kufizimin duke lejuar që kinematë të rihapen. Fotografia: Gabriel Kuchta/Getty Images./Bota sot