Qytetarët vërshojnë kafenetë pas lehtësimit të masave - Bota Sot
E hënë, 10 gusht 2020
  • Qytetarët vërshojnë kafenetë pas lehtësimit të masave

    Në Prishtinë vërehet një fluks më i madh i qytetarëve pasi më 1 qershor, ka filluar implementimi i fazës së tretë të lehtësimit të masave në Kosovë. Qeveria në detyrë ka marrë vendim që të lejojë rihapjen e bareve, restoranteve dhe qendrave tregtare, nga dita e hënë.