Angli, respektimi i distancës - Bota Sot
E premte, 18 shtator 2020
  • Angli, respektimi i distancës

    Konsumatorët respektojnë masat e distancës fizike derisa radhitën për të hyrë në një degë të Ikeas. Kishte radhë të madhe njerëzish dhe trafik të rënduar në rrugët e Britanisë së Madhe, pasi një zinxhir dyqanesh u hapën përsëri pas izolimit nga pandemia. Ikea ka hapur të gjitha lokalet në Angli dhe Irlanden Veriore duke iu nënshtruar disa kufizimeve, përfshirë mbajtjen mbyllur të restauranteve dhe duke iu kërkuar klientëve të blejnë vetëm në dyqane./Fotografia: Christopher Furlong/Getty ImagesBota sot