Lindja e diellit - Bota Sot
E premte, 18 shtator 2020
  • Lindja e diellit

    Dielli lind pas horizontit të katedrales së Shën Palit dhe qytetit të Londrës, Britani. Fotografia: John Sibley / Reuters./BS