E martë, 24 nëntor 2020
  • Pas shiut

    Kjo pamje ajrore tregon dëmet në Roquebilliere të Francës, pas shirave të mëdha dhe përmbytjeve që goditën këtë vend. Fotografia: Valéry Hache / AFP / Getty Images./BS