E mërkurë, 19 maj 2021
  • Re mbi Prishtinë

    Një foto shumë domëthënëse është kapur nga Mendim Rugova. Ai në faqen e tij në Facebook, Prishtina Weather ka publikuar këtë foto, duke përshkruar retë mbi kryeqytet.

    “Re cirruse të llojeve të ndryshme dhe re altocumulus mbi qiellin e Prishtinës, pothuajse të ngjyrosura nga një piktor. Në këto raste objektivi këndgjërë më së miri i përfshinë në kuadër këto re që mund të shtrihen mbi kupën qiellore”, shkruan ai./Bota sot