E shtunë, 25 shtator 2021
  • Bukuritë e mahnitshme të Sharrit

    Një pjesë e bukurive të natyrës së Kosovës është paraqitur në këtë fotografi. Kjo foto është realizuar në Sharr, Brod, Dragash, e realizuar dhe publikuar nga Hiking Njeri./BS/