E martë, 24 nëntor 2020
  • Perëndimi magjik

    Perëndimi i diellit duket i magjishëm në Sharr, Brod, Dragash, në këtë imazh të realizuar dhe publikuar nga Hiking Njeri. Teksa dielli fshihet pas bjeshkëve, qielli merr i gjithi ngjyrën e kuqe./BS/