E martë, 24 nëntor 2020
  • Dy qytete në një foto

    Komuna e Prishtinës dhe ajo e Fushë Kosovës, në një fotografi. Fotografia e realizuar nga fotografi Arben Llapashtica, e publikuar tek Image of Kosovo./BS