E martë, 19 janar 2021
  • Bjeshkët e mahnitshme të Kosovës

    Natyra e Kosovës ka një bukuri të mahnitshme. Bjeshkët janë pasuri natyrore, ku një pjesë e tyre janë paraqitur në këtë imazh. Janë bjeshkët e Sharrit, foto e realizuar dhe publikuar nga Hiking Njeri./BS/