E enjte, 28 janar 2021
  • Varrimi i viktimës së Covid-it

    Tijuana, Meksikë- Punëtorët e varrezave varrosin një viktimë të pakërkuar Covid-19 në një varrezë komunale në veri të Meksikës. 

    Të maskuar në rroba të bardha, varrosin këtë viktimë nga Meksika. 

    Viktima ndodhet në një arkivol të mbyllur tërësisht dhe nuk preket me dorë.

    Ndërkaq në varrim nga ka as familjarë të pranishëm. Fotografia: Guillermo Arias / AFP / Getty Images/Bota sot