E enjte, 28 janar 2021
  • Magji nga Prizreni

    Dy ylberë, diell dhe qielli i vranët, e kanë bërë që kjo foto të duket perfekte. Në të është paraqitur një pjesë nga bukuria e mahnitshme në grykë të Prizrenit. Fotoja është realizuar dhe publikuar nga Hiking Njeri./BS/