E enjte, 28 tetor 2021
  • Marshim në nderim të viktimave të 11 Shtatorit 2001

    Regjimenti i Parë i Këmbësorisë së FSK-së së bashku me Brigadën e 86-të të Këmbësorisë së Ushtrisë Amerikane në marshim të përbashkët kondicional në përkujtim dhe nderim të viktimave të 11 Shtatorit 2001. Fotografia e publikuar nga ministri i Mbrojtjes Armend Mehaj, në Facebook./BS