E enjte, 28 tetor 2021
  • Festivali i aventurave

    Pamje nga festivali më i madh në rajon, “South Outdoor Festival” që në 4 ditë bëri bashkë fansat e aventurave dhe muzikës së mirë. Me mijëra shqiptarë e të huaj shijuan turizmin, traditën, mikpritjen dhe sportet e veçanta në të gjithë rivierën e Jugut. Fotoja e publikuar nga kryeministri shqiptar Edi Rama, në Facebook./BS