E enjte, 28 tetor 2021
  • Fshati përrallor i Zvicrës

    Një fshat me shumë gjelbërim dhe shumë ngjyra është ai i Lungern në Zvicër. Disa pamje nga ky fshat janë shpërndarë në mediat sociale.

    Shtëpi të bukura rreth një liqeni ngjyrë blu dhe më tepër gjelbrim rreth tij./Bota sot