E diel, 28 maj 2023
  • Aksioni kundër kontrabandës

    Aksioni i Policisë së Kosovës kundër kontrabandës dhe krimit të organizuar, është penguar nga qytetarët serbë. Si pasojë e përplasjes, gjashtë policë të Kosovës janë lënduar./BS