E martë, 17 maj 2022
  • Gratë e fuqishme të Kosovës, në Washington DC

    Presidentja Osmani në Washington DC është takuar nga afër me artisten Lipa dhe gjithashtu me regjisoren e filmit “Zgjoi”, Blerta Bahsollin dhe aktoren kryesore të filmit "Zgjoi", Yllka Gashi. Osmani do të marrë pjesë në mbrëmjen e ndarjes së çmimeve të Lidershipit të Shquar 2021 në Këshillin Atlatanik. Pjesë e mbrëmjes do të jetë edhe muzikantja shqiptare me famë botërore, Dua Lipa, ecila do të nderohet në këtë mbrëmje me çmimin e artistes së shquar për vitin 2021.