E martë, 18 janar 2022
  • Liqenati, Rugovë

    Hiking Njeri ka sjellë një tjetër fotografi të mahnitshme nga Rugova e bukur me natyrë të mahnitshme. Në këtë imazh është paraqitur Liqenati, derisa kemi një reflektim në liqen të lisave përreth dhe qiellit. Fotografia është publikuar në Facebook./BS/