E martë, 18 janar 2022
  • Mural në nderim të ikonës së muzikës, Nexhmije Pagarusha

    Murali me portretin e ikonës së muzikës shqipe, Nexhmije Pagarusha po i jep jetë hapësirës prapa Ministrisë së Kulturës dhe pranë Filharmonisë së Kosovës.