E martë, 18 janar 2022
  • Forumi i Paqes

    Kryeministri i Kosovës Albin Kurti dhe presidenti francez Emmanuel Macron, me bashkëshortet e tyre në Forumin e Paqes në Paris. Fotografia e publikuar nga kryeministri Kurti në Facebook./BS