Fushat e kripës - Bota Sot
E enjte, 17 tetor 2019
  • Fushat e kripës

    Punëtorët mbledhin kripë në provincën Bac Lieu të Vietnamit. Përgjatë bregdetit, uji i detit është sjellë në fusha, ku thahet gjatë ditëve dhe javëve, duke lënë kripë prapa. Fotoja është realizuar nga Tuan Nguyen, e publikuar tek Nacional Geographic./BS/