Mëngjesi i artë - Bota Sot
E hënë, 21 tetor 2019
  • Mëngjesi i artë

    Dielli i mëngjesit të hershëm në Mandalay të Myanmar, është në dritë të artë. Fotografi Weng Sang Wong nuk ishte plotësisht i sigurt se cfarë imazhi do të kap kur ai u zgjua këtë mëngjes për një fotografi. "Unë arrita në majë të malit në mëngjes, pa e ditur se cfarë do të ndodhte", thotë ai. "Për fat të mirë, unë pashë agimin duke e kthyer qiellin blu në një ngjyrë të kuqe, dhe më pas një shfaqje të shkëlqyer ngjyrë ari"./BS