Kalimi i tornados - Bota Sot
E enjte, 17 tetor 2019
  • Kalimi i tornados

    Fotograf dhe ndjekësi i stuhisë, James Hammett kapur këtë tornado përderisa kalon autostradën historike, Lincoln pasi ajo u formua vetëm jashtë Laramie, Wyoming. "Është intensifikuar, duke shkatërruar barin dhe pluhurin ndërsa udhëtohet kryesisht nëpër fusha të hapura", thotë ai. Hammett thotë se Shërbimi Kombëtar i Motit e vlerësoi stuhinë në EF-3, e cila është një gjendje e dëmtimit të rëndë. Foto është publikuar nga nationalgeographic./BS