Një ditë në fshat.. - Bota Sot
E diel, 13 tetor 2019
  • Një ditë në fshat..

    Tashmë kur teknologjia ka përparuar shumë dhe të rinjtë janë të dhënë pas smartfoneve të ndryshëm dhe kompjuterëve, në Kosovë ka ende të rijnë që ruajnë me nostalgji traditën e vjetër, pakujdesjen ndaj kafshëve shtëpiake. Fotografi, Bujar Gashi, ka kapur momentin kur një djalosh kujdeset për delet në fshatin Marevc./BS