Pasojat e zjarrit në Kaliforni - Bota Sot
E enjte, 24 tetor 2019
  • Pasojat e zjarrit në Kaliforni

    Banorët e Reddingit që mbijetuan flakën u thanë gazetarëve të Guardian se ishte 'zjarr që binte' dhe ata kishin parë një 'firenado' - një zhurmë flakësh, tymi dhe hiri. “Shumë njerëz kanë thënë se kurrë nuk kanë parë ndonjë gjë të tillë, "tha Redding lokal Roger Grey. "Unë kurrë nuk kam parë ndonjë gjë të tillë. Ne nuk mund ta shohim këtë si një incident të vetëm " fotoja është publikuar tek The Guardian./BS/