Ura e tragjedisë - Bota Sot
E hënë, 21 tetor 2019
  • Ura e tragjedisë

    Kjo është ura e tragjedisë, ku kanë mbetur një numër i madh i viktimave në tragjedinë e ndodhur rreth mesditës së sotme në Xhenovas të Italisë pas shembjes së një ure, e cila është pjesë e superstradës A10, rreth 100 metra e lartë. Fotot nga vendi i ngjarjes tregojnë pjesë të shembura të urës në mes të saj, një pjesë në shtratin e një lumi, por të tjera mbi shtëpitë dhe kapanonet industriale që ndodhen nën të./BS